Nuotti-valmennus


NUOTTI-valmennus on suunnattu sinulle, 16–29-vuotias, joka et juuri nyt opiskele tai ole työelämässä tai jonka opinnot ovat vaarassa keskeytyä.

NUOTTI-valmennus räätälöidään täysin sinun tarpeidesi mukaan. Saat henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa sinua tulevaisuuden suunnittelussa, tukee nykyisissä opinnoissa tai kannustaa arjen asioissa, kuten raha-asioiden hoitamisessa. Oman valmentajasi kanssa asetat vahvuuksiasi ja toiveitasi vastaavat tavoitteet, joita kohti kuljet valmentajan tukemana. Valmentajan kanssa voit esimerkiksi suunnitella opintopolkuasi tai miettiä erilaisia työllistymisvaihtoehtoja. Hänen kanssaan otat aivan konkreettisia askelia kohti työ- tai opiskeluelämää, ja häneltä saat myös tukea nykyisten opintojen jatkamiseen. Valmennukseen sisältyy myös verkostoyhteistyötä sinun tavoitteidesi kannalta tärkeiden henkilöiden kanssa.

Tapaat valmentajan sinulle sopivassa paikassa sinulle sopivana aikana. Tapaamispaikka voi olla esimerkiksi kirjasto tai kahvila. Valmennus sisältää henkilökohtaista valmennusta viiden kuukauden aikana 20 tuntia, jotka ovat sinulle maksuttomia. Osa valmennuksesta voidaan toteuttaa halutessasi etäyhteydellä. Sinun on mahdollista hakea kuntoutusrahaa ja matkakorvauksia Kelalta. NUOTTI-valmennus on Kelan järjestämää ja rahoittamaa kuntoutusta.

Otvan valmentaja on Eija Julkunen.

Eija on koulutukseltaan sairaanhoitaja, äidinkielen opettaja, laaja-alainen erityisopettaja, uraohjaaja sekä neuropsykiatrinen valmentaja. Hän on toiminut niin sairaanhoitajana kuin opettajana monissa eri tehtävissä. Nyt Eija toimii Otvan yrittäjänä. Laaja työkokemus, monipuolinen koulutus sekä hyvät verkostot antavat vankan pohjan valmennustyöhön. Tärkeintä on kuitenkin innostunut ja innostava asenne valmentamiseen!

Lisätietoa saat Eijalta numerosta 045 678 7429 (myös WhatsApp) tai sähköpostitse eija.julkunen@otva.fi.

Hakeminen NUOTTI-valmennukseen on todella vaivatonta. Riittää, että sinä tai joku verkostostasi soittaa Kelaan ja kertoo kiinnostuksestasi NUOTTI-valmennukseen. Kelan valtakunnallinen kuntoutuksen palvelunumero on 020 692 205. Saat apua myös Otvasta jo hakemisvaiheessa.

Katso lisätietoa Kelan sivuilta tästä.

Nähdään Otvassa!

Ota yhteyttä

Soita, laita WhatsApp-viesti tai sähköpostia, niin kerron sinulle sopivista palveluista.